Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Ελευσίνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Ελευσίνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Ελευσίνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Written By Metinpena on Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 | 9/28/2017 12:54:00 μ.μ.

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία: ’’17ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος – Στα Χνάρια του Παυσανία’’ , την Κυριακή 1-10-2017 και από ώρα 08.30΄ έως 10.30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς των Δήμων Ελευσίνας και Μεγαρέων ως εξής:


  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντίστοιχα από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ