Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Μαλακάσα - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , » Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Μαλακάσα

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Μαλακάσα

Written By Metinpena on Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 | 2/08/2022 06:30:00 π.μ.


 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας (από το 46ο χλμ  έως το 52ο χλμ) , για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου έως τη Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, Παρασκευή από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης και Σάββατο από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας και, σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει αποκλεισμός μεσαίας λωρίδας και δεξιάς λωρίδας. Κατά τη διάρκεια των ως άνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά ή αριστερή, αντίστοιχα, λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τις ημέρες που θα επηρεάζεται η λειτουργία του ΣΕΑ Μαλακάσας, θα γίνεται επιπλέον ενημέρωση των χρηστών μέσω σήμανσης και των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων.

Τέλος, σημειώνεται ότι από Παρασκευή 4 Μαρτίου από τις 07:00 έως και Τρίτη 8 Μαρτίου στις 19:00, καθώς και από Πέμπτη 24 Μαρτίου από τις 07:00 έως και Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 19:00 , δεν θα εκτελούνται εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ