Παροχή έκπτωσης στους εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , » Παροχή έκπτωσης στους εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής

Παροχή έκπτωσης στους εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής

Written By Metinpena on Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 | 6/20/2023 11:00:00 π.μ.

 


Ενόψει της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 25 ης Ιουνίου 2023, η Hellenic Train παρέχει έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων απλής μετάβασης στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποίοι θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας (από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους και αντιστρόφως). Η παραπάνω έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

 

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet ή mobile εφαρμογών) και θα ισχύει αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από τις 22 έως και 28 Ιουνίου 2023. Για τα εισιτήρια με επιστροφή η έκπτωση 30% θα υπολογίζεται στο διπλάσιο της τιμής απλής μετάβασης.

 

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται, κατά περίπτωση, η προβλεπόμενη ευνοϊκότερη τιμολόγηση).

 

Σημειώνεται ότι, η παρούσα έκπτωση δεν ισχύει για εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ