Με βαλκανικό προσανατολισμό το «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2023 – SEA & TOURISMEXPO» - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , » Με βαλκανικό προσανατολισμό το «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2023 – SEA & TOURISMEXPO»

Με βαλκανικό προσανατολισμό το «THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW 2023 – SEA & TOURISMEXPO»

Written By Metinpena on Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 | 6/21/2023 01:00:00 μ.μ.

 


Άνοιγμα στις χώρες των Βαλκανίων θα κάνει η εφετινή έκθεση  «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo». Θα διεξαχθεί  από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε ένα εκθεσιακό χώρο 10.000 τμ., ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Οι διοργανωτές του «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo» αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για επενδύσεις από τον χώρο της θαλάσσιας επιχειρηματικότητας στην αγορά των βαλκανικών χωρών αποφάσισαν να αποτελέσει η έκθεση ένα είδους εφαλτηρίου για την πραγματοποίηση συνεργειών που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του κλάδου.


Στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού, οι προοπτικές για συνεργασίες ανάμεσα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για μία αγορά που βρίσκεται σε αναπτυσσόμενο στάδιο. Ελληνικά ναυπηγεία σκαφών αναψυχής, εταιρείες που ασχολούνται με το chartering, την αλιεία, τα watersports θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους αγορών, οι οποίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα γνωρίσουν μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η αγορά των βαλκανικών χωρών τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των Ελλήνων επενδυτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη επενδύτρια χώρα στην Αλβανία τα τελευταία 15-20 χρόνια ενώ Έλληνες επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και τη Βουλγαρία.


Η «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 – Sea & Tourism Expo» θα είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά. Κατά τη διάρκειά της θα διεξαχθούν ενδιαφέρουσες ημερίδες με ομιλητές από όλους τους χώρους της θαλάσσιας επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και του τραπεζικού τομέα και έχει ως στόχο να… χαράξει ρότα ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να αποκτήσει τις απαιτούμενες προσβάσεις  για επενδύσεις στα Βαλκάνια.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ