Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος και της Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος και της Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος και της Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας

Written By Metinpena on Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 | 7/31/2023 01:31:00 μ.μ.

 


Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, ως εξής:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στην αριστερή λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Συγγρού και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.00΄ ώρα της 31-7-2023 έως την 00.01΄ ώρα της 01-08-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 1-8-2023 και στην Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 1-8-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γλυφάδα προς Αθήνα και Πειραιά, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πλειάδων και του Α/Κ Συγγρού, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.00΄ ώρα έως την 05.00΄ ώρα της 3-8-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στη Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 5-8-2023.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένουσες κάθε φορά, λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ