Άμεση βοήθεια του Δήμου Περιστερίου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Άμεση βοήθεια του Δήμου Περιστερίου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Άμεση βοήθεια του Δήμου Περιστερίου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Written By Metinpena on Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/11/2023 04:30:00 μ.μ.

 


Ο Δήμος Περιστερίου για μια ακόμη φορά αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς διαθέτει άριστα αντανακλαστικά, όταν οι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη.


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης
, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 μετέβη στις πληγείσες περιοχές και παρέδωσε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε σταματά τον Δήμο Περιστερίου. 

Φορτηγά με τόνους εμφιαλωμένο νερό, για να καλύψουν την άμεση ανάγκη των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Θεσσαλίας. Την ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Περιστερίου μαζί με τον Δήμαρχο, συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσίνας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καλαντώνης.


Σε δηλώσεις του, ο κ. Παχατουρίδης, στα τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, τόνισε ότι: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων της Θεσσαλίας. Πήραμε την πρωτοβουλία, να επισκεφθούμε τις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες και να παραδώσαμε βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη άμεσης στήριξης».


Τόσο, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όσο και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, προς τον Δήμαρχο και τους Περιστεριώτες για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.


Ο κ. Παχατουρίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτικής προστασίας, τους εθελοντές, καθώς και με τους πλημμυροπαθείς για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν και τις ανάγκες τους. 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ