Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες από τον Δήμο Περιστερίου - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες από τον Δήμο Περιστερίου

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες από τον Δήμο Περιστερίου

Written By Metinpena on Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/13/2023 05:15:00 μ.μ.


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9, ΩΡΕΣ 10.00-16.00, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Δήμος Περιστερίου, το Όλοι Μαζί Μπορούμε και το Μαζί για το Παιδί, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

H δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο – Στάση Μετρό «Περιστέρι».


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στο κάλεσμά του, τονίζει: «Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά, που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη για μια ακόμη φορά, το σύνθημα: "Στις δύσκολες ημέρες, μόνος του, ΚΑΝΕΙΣ"!

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.


Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.


Επίσης, όσα σχολεία επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ