Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου λόγω εκδήλωσης με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα» - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου λόγω εκδήλωσης με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου λόγω εκδήλωσης με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα»

Written By Metinpena on Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/16/2023 12:00:00 μ.μ.


 Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (16-09-2023) θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, λόγω εκδήλωσης με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα».

Ειδικότερα :

–   Κατά τις ώρες 16.00΄ του Σαββάτου (16-09-2023) έως 02:00΄της Κυριακής 17-09-2023 θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στις οδούς Μεγάλου Αλέξανδρου (από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραολή και Δημητρίου) και Τζαβέλα (από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραολή και Δημητρίου).

–  Επισημαίνεται ότι μέχρι την ολοκλήρωση της εν θέματι εκδήλωσης θα επιτρέπεται μόνο η κάθετη διέλευση των οχημάτων στις οδούς 28ης Οκτωβρίου (από το βόρειο προς το νότιο τμήμα της), Νυμφαίου και Τσάμη Καρατάσου (κάθετη διέλευση από τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης παραπλεύρως του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου).

   Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στα ανωτέρω αποκλεισμένα οδικά τμήματα.

–  Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μαιάνδρου, Καραολή και Δημητρίου, Περικλέους, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ