Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε την «ομάδα νίκης» - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε την «ομάδα νίκης»

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε την «ομάδα νίκης»

Written By Metinpena on Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/18/2023 05:26:00 μ.μ.
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Χιλιάδες Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες κατέκλυσαν το Άλσος Περιστερίου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στηρίζοντας δυναμικά τον Δήμαρχο της πόλης τους, τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος παρουσίασε τον συνδυασμό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η στιγμή, όταν τον Δήμαρχο Περιστερίου προσφώνησε ο Δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης, μιλώντας με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον πατέρα του και Δήμαρχο, την πορεία του εδώ και 21 χρόνια στο «τιμόνι» της πόλης, που του εμπιστεύτηκαν κατ’ επανάληψη οι συμπολίτες του.  

«Είμαστε η ομάδα των ανθρώπων, της σύμπνοιας, της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης. Εμείς, όλοι μαζί, ενωμένοι, ενωτικοί και αλληλέγγυοι, με άρρηκτη τη συνοχή μας, κάνουμε τη δύναμη της πόλης μας, πανίσχυρη και ακλόνητη εγγύηση του μέλλοντός της», τόνισε συγκινημένος ο Ανδρέας Παχατουρίδης στην ομιλία του και πρόσθεσε: «Στις 8 του Οκτώβρη, η δική σας η υπογραφή, η δική σας τιμητική έγκριση, για μια ακόμη φορά, με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, προς την ομάδα και της μείζονος προσωπικής μου ευθύνης, θα θέσει σε επανεκκίνηση τις μηχανές ενός οραματικού ταξιδιού».


Ο Δήμαρχος Περιστερίου παρουσίασε έναν - έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών "Με την Κοινωνία Μπροστά", την «ομάδα νίκης».

Το


χαρακτηριστικό του συνδυασμού είναι ότι κυριαρχούν εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, φοιτητές, γυναίκες και άντρες, με ενεργό δράση και παρουσία στην τοπική μας κοινωνία, που συνδυάζουν την εμπειρία, την ωριμότητα, αλλά μαζί και τις φρέσκιες ιδέες.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ