Πρόσκληση συμμετοχής στο κοινωνικό πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ» Δήμου Περιστερίου - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Πρόσκληση συμμετοχής στο κοινωνικό πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ» Δήμου Περιστερίου

Πρόσκληση συμμετοχής στο κοινωνικό πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ» Δήμου Περιστερίου

Written By Metinpena on Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/21/2023 04:30:00 μ.μ.


 Ο Δήμος Περιστερίου με τη νέα κοινωνική δράση «ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ» προσπαθεί να διασφαλίσει για τις ευάλωτες οικογένειες την κάλυψη των αναγκών τους, σε τρόφιμα και απαραίτητα είδη διαβίωσης. 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά προβλήματα των δημοτών και σε πανελλήνιο επίπεδο αναγνωρίζεται το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Περιστερίου, μέσα από τις δράσεις του για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος, καλεί τις συμπολίτισσες και συμπολίτες, που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ», αναλαμβάνοντας την υποχρέωση απέναντι σε ευάλωτες οικογένειες, για την παροχή τροφίμων και ειδών διαβίωσης, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Περιστερίου, τηλ. 2105701568.

Ως γνωστόν, ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε κανένας Περιστεριώτης να μη μείνει χωρίς ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι του με τη διανομή έτοιμου φρεσκομαγειρεμένου σε καθημερινή βάση φαγητού στα σπίτια πολιτών, που η ζωή δεν φάνηκε δίκαιη μαζί τους.  

Εξασφάλισε τα τρόφιμα του μήνα σ’ όλους τους Περιστεριώτες φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα που σπουδάζουν εκτός της πόλης.

Στις νέες μητέρες μονογονεϊκών και ακραίας φτώχειας οικογενειών, παρέχονται όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους (βρεφικά κρεβατάκια, παιδικά καροτσάκια, βρεφικό γάλα, βρεφικές πάνες, βρεφικά λευκά είδη κλπ).

Λειτουργούν με επιτυχία τα Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία, ενώ πολύ σημαντικό έργο προσφέρουν οι κοινωνικές δράσεις για τα μοναχικά, τα ανήμπορα και με κινητικές ανάγκες άτομα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ