Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Νέα τηλεφωνική γραμμή - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Νέα τηλεφωνική γραμμή

Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Νέα τηλεφωνική γραμμή

Written By Metinpena on Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/08/2023 11:00:00 π.μ.


Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 η επικοινωνία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. με τους πολίτες αλλάζει οριστικά σελίδα. Εγκαινιάζεται νέα τηλεφωνική γραμμή, 210-7000.800, με τεχνολογία voice over IP, για την αναζήτηση κάθε είδους πληροφορίας είτε αφορά σε θέματα ακαδημαϊκής αναγνώρισης είτε σε θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις ώρες 11.30 – 14.00.

Με τον νέο σχεδιασμό υπολογίζεται ότι η μέγιστη αναμονή στην τηλεφωνική γραμμή θα είναι πλέον τρία λεπτά. Μετά την οριστική επίλυση του προβλήματος των μεγάλων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση των αιτήσεων αναγνώρισης, που πλέον χρειάζονται 1-8 εβδομάδες, επιλύεται οριστικά και το πρόβλημα της πολύωρης αναμονής στις τηλεφωνικές γραμμές του Οργανισμού. Η νέα τηλεφωνική γραμμή αφορά αποκλειστικά σε θέματα πληροφόρησης του πολίτη.

Για διοικητικά και οικονομικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον παλιό αριθμό 210-52.81.000 πληκτρολογώντας τον εσωτερικό αριθμό, εφόσον τον γνωρίζουν, ή θα εξυπηρετούνται από το πρώτο διαθέσιμο υπάλληλο. Ζητούμε την κατανόηση των ενδιαφερομένων για τις μικρές δυσλειτουργίες που τυχόν προκύψουν κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του νέου σχεδιασμού και διαβεβαιώνουμε ότι θα επιλύονται τάχιστα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότερες πληροφορίες είναι αναλυτικά καταχωρημένες στον ιστότοπο του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. www.doatap.gr, και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να απευθύνονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου information@doatap.gr.

Ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών και το κάνει πράξη.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ