Αξιολόγηση καρδιαγγειακού κινδύνου με συσκευή υπερήχων στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Περιστερίου - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Αξιολόγηση καρδιαγγειακού κινδύνου με συσκευή υπερήχων στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Περιστερίου

Αξιολόγηση καρδιαγγειακού κινδύνου με συσκευή υπερήχων στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Περιστερίου

Written By Metinpena on Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 | 11/18/2023 02:00:00 μ.μ.

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 

Το Κέντρο Υπέρτασης STRIDE-7 της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Γ’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία» με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Παθολογίας Αναστάσιο Κόλλια, σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου και τον Αντιδήμαρχο Υγείας, Καρδιολόγο Γεώργιο Μπεκιάρη, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε πρόγραμμα αξιολόγησης του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Άτομα ηλικίας 40 ως 70 ετών, χωρίς γνωστό ιστορικό εμφράγματος ή εγκεφαλικού, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου και να προγραμματίσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2105783266, καθημερινά ώρες 9:30 π.μ. έως 3:00 μμ. Θα δίδονται πληροφορίες για την συνεπή διεξαγωγή των ραντεβού. Θα σας ζητηθεί να φέρετε εξετάσεις αίματος του τελευταίου εξαμήνου και όλα τα φάρμακά σας.


Ο καρδιαγγειακός κίνδυνος είναι ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακών εμφραγμάτων, αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακής ανεπάρκειας, κτλ. και καθορίζεται από την παρουσία παραγόντων κινδύνου όπως η μεγαλύτερη ηλικία, το αντρικό φύλο, το κάπνισμα, η υπέρταση, η αυξημένη χοληστερίνη, ο διαβήτης, η παχυσαρκία.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ