13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα» - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα»

13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα»

Written By Metinpena on Τρίτη 23 Απριλίου 2024 | 4/23/2024 10:00:00 π.μ.

 


Η πρωτοβουλία  Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο  «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ώρα 10:00 – 13:00, στην αίθουσα «Jacqueline de Romilly» του Υπουργείου Παιδείας,  Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Πρόεδροι του Συνεδρίου θα είναι ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, ο οποίος είναι Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Smoke Free Greece, και ο εκπαιδευτικός, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Την Έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει η κα. Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: η Βουλευτής, κα. Λιάνα Κανέλλη, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων & Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Νιγιάννης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Χριστάκις Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν πάνω από 400 μαθητές και κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές,  καλλιτεχνικές και μουσικές δραστηριότητες με θέμα “Διασκέδαση Χωρίς Κάπνισμα”.  Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον 10ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ζωγραφικής “Διασκέδαση Χωρίς Κάπνισμα”.

Τα έργα που θα βραβευτούν, θα εκτεθούν στο χώρο του συνεδρίου και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.smokefreegreece.gr.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω livestreaming στο κανάλι της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στο YouTube, μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.youtube.com/watch?v=4o52wv5s_Fw


 

 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ