Προγραμματικές δηλώσεις και η σύνθεση της νέας Βουλής στο Περιοδικό της Βουλής - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Προγραμματικές δηλώσεις και η σύνθεση της νέας Βουλής στο Περιοδικό της Βουλής

Προγραμματικές δηλώσεις και η σύνθεση της νέας Βουλής στο Περιοδικό της Βουλής

Written By Metinpena on Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 | 7/13/2023 11:00:00 π.μ.

 


Με τέσσερα αφιερώματα, που αφορούν αντίστοιχα την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, την Σύνθεση της νέας Βουλής και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναρτήθηκε στον ιστότοπο του κοινοβουλίου το νέο 64ο  τεύχος του Περιοδικού της Βουλής "Επί του... περιστυλίου!".

Ειδικότερα, στο αφιέρωμα για τις προγραμματικές δηλώσεις εκτός από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, παρουσιάζεται και η εξειδίκευσή τους μέσα από τις επιμέρους παρεμβάσεις όλων των υπουργών της κυβέρνησης.

Σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου παρουσιάζονται αναλύσεις του εκλογικού  αποτελέσματος από επιλεγμένους αρθρογράφους των εφημερίδων και των ιστολογίων, καθώς και ανάλυση του Εxit Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμών των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

Το αφιέρωμα στην σύνθεση της νέας Βουλής περιλαμβάνει στοιχεία για την κοινωνική ανθρωπογεωγραφία  της Βουλής, όπως την αναλογία ανδρών /γυναικών, την επαγγελματική προέλευση κ.ο.κ. καθώς και τα βιογραφικά όλων των βουλευτών.

Τέλος, το αφιέρωμα στην αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα εκτός από ένα σύντομο χρονικό στην εντυπωσιακή πολιτική διαδρομή του περιλαμβάνει και άρθρα-γνώμες των μέσων ενημέρωσης για το αποτύπωμα της  παρουσίας του στο δημόσιο βίο. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ