Νέος ΓΓ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ο Γιάννης Κατσαρός - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , , » Νέος ΓΓ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ο Γιάννης Κατσαρός

Νέος ΓΓ Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ο Γιάννης Κατσαρός

Written By Metinpena on Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 | 7/05/2023 12:14:00 μ.μ.


Νέος Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ορίζεται ο Γιάννης Κατσαρός με απόφαση που υπεγράφη από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ο Γιάννης Κατσαρός έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδαγωγικά στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι διδάκτορας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Διδάσκει θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης στην Εκπαίδευση σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο ΕΚΠΑ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια στο ΕΚΔΔΑ, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εκδώσει τα βιβλία «Εισαγωγή στη Διοικητική Επιστήμη» (2003, σε συνεργασία με τον Γ. Τύπα) και «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» (2008) και έχει γράψει σειρά άρθρων. Έχει διατελέσει σύμβουλος Υπουργού Παιδείας (2010-12) για θέματα διοίκησης της εκπαίδευσης.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τον Αλέξανδρο Κόπτση για την πολύτιμη συνεισφορά του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής. Κατά την παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση ο Αλέξανδρος Κόπτσης συντόνισε με επιτυχία το έργο της Γραμματείας, στήριξε την εκπαιδευτική κοινότητα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και συνεισέφερε στην εφαρμογή των πολιτικών του Υπουργείου με την εργατικότητα και την πολυετή εκπαιδευτική και διοικητική εμπειρία του.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ