Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Written By Metinpena on Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 | 9/13/2023 12:00:00 μ.μ.


 Η Βουλή των Ελλήνων απένειμε το καθιερωμένο βραβείο της Ανθρώπινες Αξίες στην ταινία «Aqueronte» (Αχέροντας), η οποία συμμετείχε στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του 46ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Σαφήνεια, πνευματικότητα, ικανότητα σύλληψης της πραγματικότητας με τα μάτια ορθάνοιχτα αλλά και με μάτια κλειστά, παράλληλα με έναν αριστουργηματικό ηχητικό σχεδιασμό, χαρακτηρίζουν την ταινία αυτή του Ισπανού σκηνοθέτη Manuel Munoz Rivas, που είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία. Αποτελεί επίσης μια υπενθύμιση της δύναμης του νερού, μιας δύναμης της φύσης που μπορεί να είναι τόσο ζωτική όσο και καταστροφική, όπως είδαμε πρόσφατα.


Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες απένειμε στον σκηνοθέτη της ταινίας ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, κατά την τελετή λήξης του φεστιβάλ στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ