Δρόμεια 2024: Με την υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών ειδών PUMA - www.metinpena.gr
Πρωτοσέλιδα :
Home » , , » Δρόμεια 2024: Με την υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών ειδών PUMA

Δρόμεια 2024: Με την υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών ειδών PUMA

Written By Metinpena on Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 3/28/2024 01:00:00 μ.μ.

 


Μία εταιρεία που, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομά της με τον κλασικό αθλητισμό και ιδιαίτερα με τις ταχύτητες θα υποστηρίξει αυτή τη χρονιά το διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια». Πρόκειται για την εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Φάις. Τα «Δρόμεια» αυτή τη χρονιά θα διεξαχθούν στις 15 Μάϊου, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» και αναμένεται να πάρουν μέρος κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία PUMA μέσα από το πρόγραμμα Forever.Faster αναδεικνύει τη διαχρονικότητα του brang και αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του running.  Στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνεχή βελτίωση ώστε ο αθλητής να μπορέσει να απελευθερώσει τις δυνατότητές του και να διεκδικήσει τα όνειρά του. 

Κάποια από τα εφετινά αθλητικά όνειρα των δρομέων ενδέχεται να έχουν εφαλτήριο το ελληνικό μίτινγκ καθώς τα «Δρόμεια» έχουν αναβαθμιστεί σε επίπεδο «Silver». Η διοργάνωση θα είναι από τους τελευταίους αγώνες που δίνουν πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης ενώ οι διακριθέντες θα συλλέξουν σημαντικούς βαθμούς και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα στηρίξουμε το ελληνικό μίτινγκ «Δρόμεια» και θα συνδέσουμε το όνομα της εταιρείας με μία διοργάνωση που δίνει βαθμούς για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η PUMA διαχρονικά έχει συνδέσει το όνομα της με τον παγκόσμιο στίβο και με σπουδαίους αθλητές όπως ο Γιουσέιν Μπολτ. Τα «Δρόμεια» είναι ένα μίτινγκ που από το 2018 ξεχωρίζει στον κλασικό αθλητισμό και το Γκρουπ Φάις θα βοηθήσει ώστε μία ελληνική διοργάνωση να αναδειχθεί ε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο Κώστας Νούσιας, Group Marketing Director του Ομίλου Φάις.

Τα «Δρόμεια» περιλαμβάνουν έξι αγωνίσματα ταχυτήτων και αυτή τη χρονιά θα μοιράσουν έπαθλα ύψους 50.000 ευρώ. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου το αναβάθμισε από «Bronze» στην κατηγορία «Silver».     

Τη διοργάνωση στηρίζουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Καλλίστη», η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ», οι εταιρείες Φάις Γκρουπ, NAVIOS Maritime Holdings, το κολέγιο St. Lawrence College - The British School in Greece και η εταιρεία ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
 
Support by : ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ Proudly powered by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ
Copyright © 2015. www.metinpena.gr - All Rights Reserved
Template Design by ΑΘΛΟΔΡΟΜΟΣ